3 velbesøgte udstillinger på Julehjertemuseet i Kulturhulen i Tisvildeleje fra 2014- 2016

London Art Biennalen 2015,

Chelsea Old Town Hall

d. 20.- 25 Jan 2015

Censureret udstilling.


Hjertet kan ses i en youtube video, som vi har lagt et link ind til på Woven Heart Art Museums forside på denne hjemmeside.

Lisbet Lærke fik woven heart art"Sherlock Holmes Potrait" (2010) fra hendes portrætudstilling "Berømtheder ...- Celebrities" censureret igennem til London Art Biennalen i januar 2015, som det hidtil mindste og letteste værk, der nogensinde er blevet antaget på en biennale. Det vejer under 2 gram og måler 11cm x 11,5cm og det blev udstillet i en antik pistolmontre fra London Chelsea området, indkøbt på Kildemarkedet i Tisvildeleje og restaureret af Lisbet Lærke selv. Udover woven heart art fik hun også antaget det maleri, der hænger bagved montren. Meddelelsen om ántaglesen på biennalen kom 2 dage, før det daværende Julehjertemuseet åbnede i Tisvildeleje i oktober 2014.

Permanent udstilling på Izmir Book and Paper Art Museum, Tyrkiet 

Lisbet Lærke deltog i åbningen af den nordiske afdeling på den permanente udstilling på Izmir Book and Paper Art Museum, der åbnede d. 12.12.2012 kl.12.12.12. Lisbet Lærke har ét af hendes allerførste 6-strimlede flettede hjerter, woven heart art, "Svanelunden" ( The Swan Grove) udstillet permanent. Et kunsthjerte, der forinden var blevet kasseret af 2 danske museer.

Lisbet Lærke opfandt det 6-strimlede flettede julehjerte og 4-6 strimlede flettede hjerter med forskellig for- og bagside i hhv. 2009 og 2010, og derfor har hun ét af dem med på den samtidskunstneriske del af denne permanente museumsudstilling. Senere bliver det en del af den historiske del af udstillingen.

Lisbet Lærke blev i øvrigt hyldet af Ege universitetet i Izmir for sin opfindelse af denne nye papirkunstart, Woven Heart Art. Det er universitetet, der driver museet.

Det 6-strimlede Woven Heart Art "Svanelunden" kom også med i en kunsbogudgivelse i anledning af det nye museums åbning. Læs mere om denne kunstbogsudgivelse under menupunktet "Udgivelser" under Woven Heart Art Museums menupunkt på denne hjemmeside.

" SILVER " rejsende udstilling Australien , USA 2011-2012

Startdato, d.19. okt 2011

Sted: East Gippsland Art Gallery, West Gallery,
2 Nicholson Street Bairnsdale Victoria 3875, Australien.

Sluttede på:

Morgan Paper Conservatory,
1754 E. 47th street, Cleveland,
OH 44103, USA.

Slutdato 21.okt 2012.

Blev solgt på auktion i USA for at være med til at rejse penge til jordomrejsen.

Foto fra udstillingen

Udstillingskatalog

Lisbet Lærke´s 4 strimlede flettede Julehjerte "Peace and Harmony" med en fredsdue flettet ind på den ene side og et ying-yang tegn flettet ind på den anden side af hjertet. Har været udstillet flere forskellge steder i Australien og USA startende i Victoria i Australien og sluttende i USA.

Udstilling:

Berømtheder .... Celebrities ( portrætudstilling ) 2010,

Woven Heart Art,


Nov- Dec 2010

Sted: 

 Galleri Octopus Art

P. Nørkjærs Plads 20,

9800 Hjørring, Nordjylland. 

Udstilling:

"Klimatruede dyr og Europæiske flag og kærlighedserklæringer."

Nov- Dec 2009


Sted: Galleri Octopus Art, P. Nørkjærs Plads 20, 9800 Hjørring.


En udstilling med  Lisbet Lærkes Woven Heart Art og egen musik, noder og tekster.


Lisbet Lærke blev på grund af denne udstilling, som foregik i en lille pavillon på 7 m2,   optaget under det internationale navn, Lisbet Lark, som papirkunstner i verdens førende papirkunstnerorganisation, International Association of paper Makers and paper Artists, IAPMA, da bogstavet "Æ" i hendes danske navn ikke findes og derfor ikke kan skrives eller udtales på andre sprog.


Hun har derfor en kunstnerprofil og et galleri liggende på www.iapma.info under navnet Lisbet Lark.

På The Woven Heart Art Museum glæder vi os til fremover at kunne vise Woven Heart Art og hendes anden kunst frem i præsentable omgivelser og få besøg af papirkunstturister fra hele verden, der kender hende fra IAPMA.