Udskiftning af vindue

Midt under coronakrisen i marts 2020 faldt der et 70' er helrude vindue ud på bagsiden af bygningen. Kold omgang, når man ikke kan få en tømrer ud, 5 graders varme overalt indenfor, og når man ikke kan få et svar fra den hjemsendte nedlukkede kommune om, hvilket vindue, man så må sætte i, og alle producenter og butikker var lukket. Vi fandt et pænt nyt restlager sprossevindue fra 2018  og satte i i denne forfærdelige situation: 

 • 16/3 2020 Thermovindue faldet ud

  Stod åbent på ubestemt tid under coronakrisen, indtil det kunne skiftes.

 • Primo maj 2020. Nyt sprossevindue sat i.

  Oppudsning af gammel mur. Opstøbning af ny sålbænk, mage til de andre på huset. Der sad nogle løse sorte klinker under det tidligere vindue.

 • November j 2020. Færdigt arbejde.

Nedrivning af veranda / ulovlig overdækning december 2019

 • Dec: Terrasse opført af tidligere ejer.

  En øjenbæ på en købstadsgårdsplads. Vi vil ikke sidde højt hævet over vore naboer og glo ned i deres haver. Vi har slet ikke brug for at være "på" og blive kigget på hele tiden. Den er håndværksmæssigt ualmindeligt dårligt og grimt bygget, noget halvråddent klams, der strider mod enhver form for æstetik, passer ikke til husets arkitektur, og der foreligger ingen byggetilladelse til den.
  Foto fra september 2019.

 • 16/12 2019

  Vi "kom lige til at vælte den." Affaldet lå her sorteret ud, indtil det et par dage efter blev kørt på Genbrugspladsen. Vi har fået meget bedre plads i vores lille byhave!